Novinky

SLAPY: Seminář Život se zdravými kopyty 31. KVĚTNA.-2. ČERVNA 2024

28.03.2024 14:01
Ve dnech 31. KVĚTNA.-2. ČERVNA se uskuteční další seminář Život se zdravými kopyty. Institut celostní péče o koně,o.p.s. Statek Malčany, obec Čím (okr.Příbram) na Google maps k nalezení pod...

[ZMĚNA TERMÍNU] SLAPY: Seminář Život se zdravými kopyty 22.-24. BŘEZNA 2024

02.11.2023 13:49
Ve dnech 22.-24. BŘEZNA se uskuteční další seminář Život se zdravými kopyty. Institut celostní péče o koně,o.p.s. Statek Malčany, obec Čím (okr.Příbram) na Google maps k nalezení pod Čím...

SLAPY: Seminář Život se zdravými kopyty 20.-22. ŘÍJNA 2023

12.06.2023 13:43
Ve dnech 20.-22. ŘÍJNA se uskuteční další seminář Život se zdravými kopyty. Institut celostní péče o koně,o.p.s. Statek Malčany, obec Čím (okr.Příbram) na Google maps k nalezení pod Čím 85 na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Zdravý kůň má zdravá kopyta

Koně jsou tvorové, kteří stejně jako psi provázejí člověka již několik tisíciletí. Lidé využívali a využívají jejich sílu, schopnosti a ochotu spolupracovat. Bohužel pro koně, stále ještě nerespektují jejich přirozené potřeby.

 

Nejdůležitější zásadou, kterou Dr. Strasser jako zvěrolékařka vytýčila pro léčení problémů, je

odstranění problémů místo léčby příznaků

Jeden bývalý žák přeložil toto lékařské pravidlo do latiny a vytesal do desky:

Doslovně přeloženo to znamená: „Odstraň příčinu, praví Strasser“.

Ošetřujeme – li něco lékařsky, aniž bychom se starali o odstranění příčiny, dopouštíme se systémové chyby! Většina příčin spočívá v podmínkách držení zvířat a v chybném ošetřování kopyt, z větší části v podkování.

Vysvětlení těchto věcí poskytují naše semináře a v zevrubnější podobě naše vyškolení na ošetřovatele kopyt.

Institut celostní péče o koně, o.p.s.

Metoda Dr. Strasserové

Metoda, kterou popsala, systematizovala a úspěšně praktikuje německá zvěrolékařka MVDr. Hiltrud Strasserová během 30-ti let na základě výzkumů, představuje celostní přístup pro chov koní. Ačkoliv je tato metoda myšlena především jako prevence obtížím, které jsou v dnešní populaci koní, poměrně běžné, umožňuje i částečnou nebo i úplnou nápravu již vzniklých potíží. A to i přesto, že jsou často konvenčními metodami považovány za nevyléčitelné.
Existuje mnoho způsobů, jak upravovat kopyta našich koní a metoda Dr. Strasserové je jedním z nich. Je však jednou z mála, které se nespoléhají pouze na dlouholetou praxi, ale problém zdravých kopyt zkoumá v souvislostech, pomocí vědecky uznávaných metod. Při výuce se zaměřuje nejen na "vědět jak", tedy na řemeslnou  stránku věci, ale klade velký důraz na "vědět proč", tedy na celkové znalosti o koni jako zvířeti i o jeho přirozených potřebách.
Pokud Vás tato metoda zajímá, jste na správném místě.

Vítejte!

Toto jsou oficiální stránky kopytní kliniky Dr. Strasserové, provozované s jejím schválením.

Dotazy a názory

Datum: 23.02.2020

Vložil: KennethBek

Titulek: Housekeeping information new-york

Cleansing cottages or homes is a preferred service among proprietors of country houses. Maintaining their tidiness is often rather problematic as well as tough, given that it is a large area of the facilities as well as the bordering area, there are numerous bathrooms as well as rooms for numerous functions. Self-care for a lodge can be quite challenging, because the procedure requires the availability of really various house chemicals, tools and also takes a great deal of time.

SWIFTLY AND ALSO EFFECTIVELY
We strive not to waste time, however at the same time do not hurry to the detriment of the outcome. Our group consists of specialists of the highest level in all locations.

HONEST RATES WITHOUT HIDDEN SUPPLEMENTS

Our rates are taken care of and also depend just on the location. We ensure the safety of the rate as much as a dime.

TIME PLAYS ROLE

We value the moment and also understand a great deal about the benefits. We settle on the phone and also come quickly to tidy.

Firms already have all the needed cleaning equipment, cleaning items of European top quality and knowledgeable personnel who can conveniently handle even one of the most tough discolorations. Prior to becoming part of a agreement, the manager and the client figure out the whole bundle of services, whether it is simply general or comprehensive cleansing, whether additional home window cleaning or upholstered furnishings is called for. Leave a demand, and our manager will respond to questions, trigger you on a set of services and compute the cost of cleansing absolutely free. We welcome you to comply.

In home cleaning services - best
<a href=https://maidsmanhattan.club/molly-maid/>Molly maid ny</a>
- it is actually effortless, hassle-free and inexpensive along with our firm.
Count on the tidiness forerunners to home cleansing Brooklyn! Our team utilize expert cleaning agents and also specialized equipment of international suppliers in our job and do an exceptional job along with cleaning of any type of complexity.

<a href=https://maidsmanhattan.club/><size>8]Maid serve nyc</size></a>

Participation along with the firm is actually the surety of a remarkable, lucrative as well as reliable cleansing of qualified residence cleansing as well as neighboring places. Presently, residence cleaning services from our company are utilized in New Jersey. Value and you the true benefits as well as functional advantages of our service proposition.

By authorizing an irreversible company arrangement along with our team, you will have the ability to leave the requirement to keep a large personnel of technical personnel, which, in turn, will enhance costs. The price of the complicated, daily, basic property cleaning of Staten Island, carried out by our staff members, will certainly regularly be actually less than the expense of earnings for cleaning services, the investment of cleaning products as well as equipment.

<size>6]Housekeeping information ny</size>

Leave a demand on the website, specify your label or company name, get in touch with contact number and also time of designated cleaning, leave your dreams and criteria in a notification to the supervisor if essential, then our specialist will definitely call you in the shortest opportunity and define the time, time and also workplace!

Datum: 01.03.2020

Vložil: Bernardgiple

Titulek: телеинспекция tis

Различные из скважин в конце мероприятия восстановительного комплекса мероприятий могут быть снова введены в использование. Тем более что стоимость этих работ в 10 раз ниже стоимости самих сооружений.
Гарантировано повышение дебита водозаборной скважины не менее 30% от существующего на момент начала задач.

В восьмидесяти процентов случаях скважины восстанавливаются до основных данных при включении в использование скважины, что является альтернативой бурения новой скважины.

Наши сотрудники компании по Очистке водяных емкостей и Обустройству водозаборных скважин предлагаем свои услуги всем, как частным так и общественным компаниям.

Спец вод сервис : <a href=https://svs-samara.ru/skvazhiny/remont-vodozabornyh-skvazhin/>предприятия ремонту скважин</a>

Záznamy: 25 - 26 ze 990
<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>

AKTUALIZACE:

Výukové materiály pro studium ortopedii kopyt nyní vyšly jako kniha.

Knihu je možné získat v  Institutu celostní péče o koně .

  

Náhled knihy - klikněte na obrázek


V reakci na články a diskuze na Equichannelu, pro "nevěřící Tomáše" dokládáme existenci výukových skript v češtině a veřejně dostupné video s ukázkami vyléčených koní (v němčině).

 

skripta_obsah.pdf (1 019,2 kB)

 video: Katla-Fallstudie-Hufrehe-laminitis